Aanbod

Life – my passion! - ‘Inspiratie bijeenkomsten’

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende soorten groepsbijeenkomsten, retraites en lezingen aangeboden met een thema op het gebied van o.a. (zelf)liefde, stilte, bewust ademen, passievol ondernemen, zielscommunicatie en (zelf)healing. Sinds de transformatie van mijn praktijk ben ik overgegaan naar nog maar één soort bijeenkomst: de inspiratiebijeenkomst!

Leven is mijn passie! Het Leven inspireert mij en ik inspireer het Leven. Ieder leven, ook jouw leven, komt tot haar unieke expressie in (ziels)vrijheid door inspiratie; de oerkracht van het ‘Al wat is’. Dit is ook het uitgangspunt van mijn bijeenkomsten. Elke bijeenkomst zonder een vooraf ‘vastgelegd programma’ heeft een passende benadering. Dit draagt bij aan ‘het geïnspireerd zijn/worden’ over het eigen ware Zelf en over het Leven.
Tijdens deze inspiratiebijeenkomsten heb jij de mogelijkheid om in contact te komen met jouw innerlijke unieke kracht van inspiratie. Ik faciliteer de bijeenkomsten energetisch-intuïtief, zodat jij jouw persoonlijk-energetische inzichten en ervaringen kan ontvangen. Ik ondersteun je, zodat jij contact kan maken met jouw eigen staat van ware inspiratie. Kom proeven hoe de energie van inspiratie aanvoelt en neem deze ervaring mee ‘naar huis’!

Het meest actuele aanbod van bijeenkomsten kan je altijd vinden op de Facebook pagina van mijn praktijk.

Sessie Life Coaching

Ik ondersteun en faciliteer jouw sessie(s) uit het Nieuwe Bewustzijn. Mijn uitgangspunt voor de sessie is dat jij bent, zoals iedereen is, volledig in staat om in jouw eigen waarheid te voelen en deze op zijn eigen tempo te kunnen ontrafelen. Dit neemt niet weg dat het (soms) fijn is om tijdens dit proces iemand te spreken die het proces zelf ook kent en het begrijpt gebaseerd op eigen ervaring!

Ik sta niet als een leraar voor je, evenmin als iemand die ‘de Waarheid’ in pacht heeft. Voor mij bestaat er mijn ervaringsgebaseerde waarheid en voor jouw de ervaringen en de waarheid van jouw. Heb jij Jezelf zo lief dat jij er bewust voor kiest om in verbinding te willen treden met jouw ware Zelf? Zo ja, dan wil ik graag een ervaringskundige en compassievolle ondersteuning voor jou zijn!
Door bewust naar mijn kern te ademen en te voelen faciliteer ik de sessies Life Coaching energetisch-intuïtief vanuit mijn ‘ware staat van Zijn’. Dit zonder dat ik me vooraf of tijdens de ontmoeting vanuit mijn verstand in dit proces probeer te mengen of het proces probeer aan te sturen. Ik ondersteun je om jouw eigen ‘veilige ruimte’ neer te zetten. Dit zodat jij zelf jouw eigen inzichten in overgave aan het ware Zelf, vanuit jouw eigen diepere weten, kan ontvangen. Dit in tegenstelling tot het (moeten) nadenken of uitdenken van antwoorden, het willen hebben, bereiken, regelen, plannen of controleren.

Jij kan één sessie bij mij boeken of meerdere keren komen. Ook verschillende combinaties in soorten van sessies zijn mogelijk, exact zoals jij het wenst! De sessies Life Coaching kunnen ook specifiek gebruikt worden op het gebied van stervensbegeleiding en/of rouwverwerking.

Ademsessie

Ik ken het proces van ‘je eigen Adem worden’ door eigen diepe ervaringen en inzichten. Ik ondersteun jou nu ook graag, zodat jij makkelijker in contact kunt komen met de kracht van jouw eigen Adem. Ik ondersteun jou om jouw eigen Adem te bevrijden, zodat jij in jouw eigen ‘ademkracht’ kan gaan staan en eruit kan gaan leven.

Tijdens een intense ademsessie van een uur kan jij zelf ervaren wat bewust ademen echt betekent, maar vooral wat het voor je doet. In het begin van de sessie leg ik je kort uit hoe het ‘Bewust ademen’ werkt en hoe jij vooral het bewust ademen integreert in jouw leven. Daarna faciliteer ik je energetisch-intuïtief met het ademen door samen met jou te ademen. Elke ademsessie is maatwerk en staat op zich. Je kan ook een aantal sessies over enkele weken verspreid afnemen, als je voelt dat je op die manier een langere tijd wilt worden ondersteund met het ademen. Voor deze keuze ‘Bewust Ademen’ is een verlaagde prijs per sessie van toepassing. Klik hier.

Sessie Healing

Tijdens het faciliteren van jouw healing ben ik in de verruimde staat van mijn bewustzijn en energie. Zo ben ik in verbinding met de universele Bronenergie en dien ik als kanaal voor deze energie tijdens een healing. Voor de rest meng ik mij niet in jouw healing. Ik gebruik geen (specifieke) technieken voor healing, evenmin enige (mentale) intenties. Het is jouw healing en dat respecteer ik. Jij weet vanuit jouw diepe bewustzijn wat voor jou goed is en hoe jouw balans door jouw eigen systeem, vanuit jouw eigen bronkracht, het beste te herstellen is! Ik faciliteer je krachtig energetisch-intuïtief. Hierdoor is het een stuk makkelijker voor jou om jouw eigen zelfgenezende en balancerende vermogen te activeren, wanneer er onbalans is op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel vlak.

Sessie Oog-in-Oog

Jij bent hartelijk welkom bij de speciale “Oog in Oog” ontmoeting als je naar ‘thuis’, naar jouw vrijheid verlangt; als je naar jouw eigen unieke ervaring hiervan verlangt. Want voorbij al jouw (spirituele) kennis, inzichten en/of ‘het’ willen begrijpen gaat het uiteindelijk om de ervaring – om jouw ervaring van jouw ware Zelf, van jouw ‘thuis’!
Dit speciale één op één contact tussen jou en mij IS een korte, krachtige energetische ontmoeting: een oogcontact ‘beyond the mind’, voorbij het mentale en menselijke. De ontmoeting “Oog in Oog” is een ervaring in het moment van wat er in het moment ontstaat, zonder met elkaar te praten, voorbij al het gebruikelijke en verstandelijke. Ik ben ‘thuis’ en ik heet je hartelijk welkom om mij ‘thuis’ te ontmoeten!

“Ik ben, die Ik ben” en zo ben Jij ook!

Sessie Baby & Kind

Op dit moment worden in grote getale baby’s op aarde geboren met het Nieuwe Bewustzijn alvast diep in ‘hun Zijn’ geworteld – de nieuwste mensen voor de nieuwe aarde. Maar er zijn natuurlijk ook al een hele tijd kinderen op aarde die uit het nieuwe (zelf)bewustzijn proberen te leven. Zij doen dit zoals kinderen het doen – vrij, ongedwongen en vooral intuïtief – zonder of met nog maar weinig vaste ideeën en/of oordelen over zichzelf, anderen of over het leven. Maar zij zijn wel al heel sterk (zelf)bewust en ‘anders’ dan vroeger. Deze manier van ‘baby/kind zijn’ is natuurlijk prachtig, maar niet altijd even makkelijk. Hoe kan ik jou en vooral jouw baby/kind hierbij ondersteunen? Lees meer via deze link.